MOD(esty)

En liten uns av hennes styrka och mod hade inte varit fel att bära...

Puzzel

Pusselbitar i en kartong eller är det livet som ligger i kartongen och väntar på att sättas samman? Vi sätter samman bitarna, ibland går de lätt ihop ibland får man lirka lite och ibland passar de inte alls. Ibland försvinner bitarna men kommer av någon anledning fram igen eller så försvinner de helt. Blir livets pussel någonsin helt? Nej, vi tappar,vi förlorar men vi får även åter bitar som gör en del av pusslet helt men inte hela. Livets pussel blir aldrig klart men pusselbitarna gör livet till en fantastisk resa

Minnen

Under åren upplever vi saker och tillfällen som vi bär med oss. Vissa av dessa glömmer vi bort medan andra hamnar i minnenas box och plockas fram då och då. Är mitt nu ett av dessa som jag varsamt måste komma att stoppas i boxen eller kommer jag att få uppleva och leva i detta nu? "Drömmarna är våra vägvisare"

Naken...

Ett litet steg i taget är allt som jag förmår när vandringen känns oviss och vägen lång och svår. Ett litet steg i taget jag stannar sedan till och känner var Du finns nånstans, det är ju dit jag vill.

Nära...

Greppa om ett halmstrå, försöka förstå.
Det river och det sliter men det ska väl vara så

Diken

Med och motgångar. Är det det som är livet? Vore nog ganska trist om det endast hade varit medgång. Hoppas att mitt "just nu dike" bär positiv frukt och blir till en medgång så kanske nästa dike inte blir lika svårt att ta sig över och att jag har fått med mig en portabel bro som tryggt bär mig över mitt nästa dike...För de lär bli fler. De Är en del av livet.
Madelaine

Tystnad...

I tystnaden finner jag orden...
Orden som formas i mitt inre och skapar värme,oro,glädje,tyngd och framtid.
I tystnaden finner jag förtröstan...
Förströstan över det goda och som får mig att våga hoppas...
I tystnaden finner jag styrkan...
Styrkan som för mig vidare mot nya mål och nya möjlighter.
 
I tystnaden finner jag vägen...
 
 
 
RSS 2.0