Jädrans

vad arg jag blir på min dator. Försöker blogga på jobbets blogg och varje gång jag har lagt upp bilderna och allt ska publiceras så hänger sig skiten! AHHHHHHHHHH.
Idag har det åkts pulka ska ni veta. Jag och mina två kollegor Malin och Marisol drog iväg med barnen till en liten pulkabacke nära förskolan och vi hade såååååå kul. Det lär vi nog göra om.
Efter jobbet fick jag åka och hämta Peder på jobbet. Verkar som han kommer att decka i förkylning, vi får väl se.'
Försökte byta bort mitt jympapass idag då jag inte känner att kroppen är på topp med tanke på en liten förkylning som härjar runt därinne men det var ingen som kunde ta det så det var bara att masa sig iväg och köra passet. Tur att det är entusiastiska motionärer man har så att man orkar.
I morgon har jag sovmorgon för jag börjar inte förrän 11.30. Men jag får ju asa mig upp vid 7 iallafall för Jennifer ska ju till skolan.
tänker inte ens bemöda mig med att lägga upp någon bild för då HÄNGER sig väl datorn en gång till.

Tjing tjong långkalsong nu ska jag gå och lägga mig och läsa en bra bok istället.

Madelaine

HJÄLP

så trött jag var i morse när väckarklockan ringde. Hade Elins pass igår med en liten förkylning i ryggsäcken och det får jag betala för nu. Försöker byta bort mitt pass i morgon men det ser inte ljust ut just nu.

Idag har det åter varit en bra dag på jobbet. Undrar hur många som kan säga att de trivs så bra med sina arbetskamrater att man mer ser de som sina vänner. Det är en fröjd att kliva in på jobbet även om man är så trött som jag var idag för efter en stund glömmer man bort det och man är i full gång (positivt).
Idag har det pratats myror, sjungts om myror och tillverkats myror. Nej, vi har inte tema myror utan vår grupp heter myrorna. 13 glada och spralliga barn och 3 lika glada och spralliga pedagoger.
I morgon ska dessa spralliga varelser åka lite pulka. Undrar vem som kommer att ha roligast,barnen eller vi pedagoger.

Efter jobbet var det läxdags med Jennifer. Matte och engelska. Engelskan går väldigt bra men matten är det trögare med och framför allt multiplikation. Men nu är den iallafall gjord och i morgon ska hennes skola åka till Åby bandybana. Tyvärr ska det ju bli lite oväder men vi får väl se hur det artar sig. Jennifers kompis pappa ringde precis och frågade om Jennifer ville åka bil till skolan i morgon för han är ledig så nu slipper de fyra tjejerna cykla med allt de ska ha med sig.

Nu är det dax att natta tjejen och sedan tror jag att det snart är dax att natta mig med.

Hopp & hej
Madelaine

Nu var det slut......

........på helgen . Gårdagens förmiddag tillbringade jag med dammsugaren för att sedan hämta upp min kollega och sedan åka vidare till nästa kollega på ljusparty. Köpte några Teljus och en fotsalva. Jo ni läste rätt,en fotsalva. De har visst börjat med lite hand och fotprodukter med.
Kvällen gick sedan i det lugna tecknet. Jennifer var på kombinerat pyjamas/sova över party. Hon har inte velat sova borta innan och har hon någon gång försökt så har vi fått hämta henne men igår gick det kanon. Det var en glad tjej som kom hem i morse.  Hm,man borde kanske njuta av denna tiden när de sover över hos kompisar och man VET var de är för om några år ligger man väl där och funderar över VAR de är och när de kommer hem.
Idag gick jag till attack mot strykhögen och jag VANN. Nu finns det inget kvar att stryka. Undrar hur länge det håller?Tyvärr hör jag tvättmaskinen. Em blev det en liten runda till Friskis men ingen träning för min del. I morgon har jag lovat att hålla Elins pass och så har jag mitt pass på onsdag och jag känner mig inte 100% på topp med tanke på min förkylning så jag får spara mig till dess. Tyvärr är Mikaelas rygg inte ok än så hon hade behövt mig på juniorjympan imorgon men som tur är kan Johanna ta den. Det är såååå skönt att Johanna har kommit till oss.
Nej nu blir det snart ryggläge och Damernas detektivbyrå. Öppnar förskolan i morgon så det blir att slå upp de gröna 04.50 för att hinna till 06.30. Mina kollegor får väl serva mig med kaffe under förmiddagen så att jag håller mig vaken. :-D   

Hopp & hej
Madelaine               

Inte läge

att gå och träna idag. Känner att mr. förkylning är på väg och jag ska ha pass både söndag, måndag och onsdag så det är bäst att hålla sig i stillhet.
I morgon är det fredag. Vart har denna veckan tagit vägen? Tjof så var den borta. Har haft mycket kul på jobbet med nya barn och många roliga aktiviteter.

Jennifer var tillbaka i skolan idag efter en vecka hemma med hosta och annat. Det hade gått bra. Kanske inte konstigt att man har blivit förkyld .
nej, nu blir det att krypa till kojs för imorgon väntar en ny dag.
Hopp och hej
Madelaine

Hello hello!

Idag när jag väckte Jennifer var hon sämre än i går. Ringde vårdcentralen och fick en tid senare under dagen. Nu har vi fått konstaterat att det är ett virus som far runt och ställer till med lite oreda i kroppen så hon fick ny hostmedicin så att hon ska kunna sova på nätterna iallafall. idag är det sjätte dagen hon är sjuk och detta kan sitta i 2-3 veckor men det har ju redan gått en vecka. Hon får vara hemma i morgon med men på torsdag ska hon testa att gå tillbaka tih själll skolan igen.

Kanonbra dag på jobbt idag. Hade det inte varit för Jennifer hade jag nog stannat kvar en stund till. Har två inskolningar nu som är 2,5 år och som är helt underbara. Satte mig ner på golvet med en bok idag och frågade om vi skulle läsa lite tillsammans i den då svarar ett av barnen: Underbart! 
Ja det är verkligen underbart att tillbringa dagarna tillsammans med dessa små frön som vi har och se dem ta nya initiativ och att de vågar mer. Man blir varm i hela kroppen när ett "gammalt" barn tar ett "nytt" barn i handen och frågar: "leka sammans?"
Jag har världens bästa jobb!!!

Hej hopp
Madelaine <3
Skärpning!

Det här bloggandet blev inte vad jag hade tänkt mig. Mycket roligare att skriva på jobbets blogg. Nu är jag iallafall igång och jobbar igen. Det känns alldeles utomordentligt bra. Hoppas att detta håller nu. Jag har också börjat hålla pass igen och det är hur kul som helst. Igår hade vi 66 inloggade barn och MINST en förälder till varje. Vilket hav av stora och små som jympade tillsammans. 
Jag är också igång igen med att hålla bas/styrkepassen. Efter första passet på 8 månader hade jag själv ont i varenda vrå av kroppen men det var en skön känsla som jag hade längtat efter.
Nu längtar jag efter att kunna jobba heltid igen och förrhoppningsvis kommer det att ske i mars och då kommer också min/vår kollega tillbaka på full tid efter några månaders studier.
Idag har det blivit soffing för hela slanten efter jobbet. Jennifer är sedan i onsdags hemma från skolan. Nu är iallafall febern borta men hon hostar så hemskt och får inte sova ordentligt om nätterna. troligen får hon vara hemma i morgon med för att sedan gå till skolan på onsdag igen.

Nu blir det ännu mer soffing och lite CSI på det.
Tjingeling

RSS 2.0