Full fart mot julen

Vart tar veckorna och dagarna vägen. Jennifer (vår dotter) satt idag och räknade att det endast är 43 dagar kvar till jul. Varför går det såååå fort fram. Det har ju hänt en del i under året men inte behöver det rusa fram för det. Undrar var stoppknappen finns.

Idag var jag åter på jobbet. Vi tog en sväng till biblioteket och lånade lite böcker. Mysigt att komma iväg från förskolan även om vi har en mycket trevlig och stimulerande miljö på avdelningen. Ska senare lägga upp lite bilder på hur förskolan ser ut.

Hade tänkt att jag skulle vaccinera mig och hade via landstinget hemsida uppdaterat mig om öppettider och dyl. När jag idag kommer till skoglyckans försalingshem där de har vaccination så hade de helt plötsligt ändrat öppettider och inte sitter jag och väntar i två timmar så det får bli en annan dag istället.
Tog en sväng ner till Telenor då vi behövde fixa lite med ett av våra mobilabonemang. Tack Patrik på Telenor för att du löste vårt lilla problem så smidigt. All heder åt dig.

Nä, nu ska jag smälta gäddan, potatisen och vinsåsen som intogs till middag i kväll, gott var det, och ladda inför Reflexfesten på jobbet i morgon samt leta upp en ficklampa.

Hopp i galopp 

Madelaine ♥

De två bästa i mitt liv!

Hola!

Godkväll!

Har haft en hemmadag idag. Somnade med feber i går kväll men när jag vaknade idag var jag feberfri. Trodde först att jag skulle åka på svininfluensan då jag ännu inte har vaccinerat mig men tydligen ville inte den lilla "grisen" komma besök. Ganska skönt faktiskt. I morgon efter jobbet ska jag däremot ta och vaccinera mig. Har vägt detta fram och tillbaka men kommit fram till att jag orkar inte bli sjukare än vad jag är så det är lika bra att ta den där lilla sprutan.

I morgon blir det besök på biblioteket med barnen på jobbet. Kul.

Nu ska jag titta på CSI Navy!

So long luftballong

Madelaine ♥

Inte på länge!

Godkväll kära ni!

Nej det var inte igår jag bloggade. Får ta och skärpa till mig när det gäller det här. Det har hänt en del sedan sist.
Jag har börjat jobba efter min skalloperation igen. 50 % av 100 men ändå. Trodde dock att jag skulle vara uppe på 75% nu men tji fick jag. Jag får nog bli på denna procent ett tag till. Tyvärr har jag börjat få ont i huvudet igen, tack och lov inte lika ont men det känns inte ok. Talet, kom ihåget och balansen är så gott som helt ok igen och jag har aldrig löst så många korsord som på den senaste tiden för att få lite hjärnjympa.

Jympa ja! Gissa om jag längtar efter att stå i mitten på Friskis igen och leda mina baspass. Har dock börjar jympa lite för min egen skull och hör och häpna så klarar jag ung. 75% av passet. Det är inte illa.

Att jag orkar gå och jobba fast man känner sig som en degboll beror på min fantastiska familj och mina helt underbara arbetskamrater. Utan dessa människor runt omkring mig varje dag hade jag inte mått så bra så fort som jag ändå gör.
Idag har vi börjat inreda vårt musik & samlingsrum på Trollflöjten. Lite färgglada Lackhyllor och snygga och roliga sång och sagopåsar livade upp en hel del och sedan väntar rullgardiner som barnen ska få vara med och måla.

Nähä kära vänner nu ska jag snart ta och krypa upp i soffan och titta på "Ullared". Hysteriskt program, jag vet men kan ändå inte låta bli att titta.

Kramis Bananis

Madelaine

RSS 2.0