Men det är bara regn hos mig...

Blött, blött, blött. Regnet har stått som spön i backen idag men inte hindrade det oss att äta vår lunch ute. Iförda regnställ från topp till tå åt vi med god aptit vår kock Marias fantastiskt goda tomat och kycklingsoppa...och att i vuxen ålder få hoppa i vattenpölarna tillsammans med en treåring så vattnet stänker och skratten ekar mellan husen och vi är alldeles prickiga av lera i ansiktet när vi går in det är en ynnest. Tänk vad livet kan vara härligt även en gråmulen dag.

Ge...

Ge och ta är en stor del av mänsklighetens tillvaro. Men vilket ska man ha mest av, givandet eller tagandet? Är jag självisk om jag tar eller är jag endast mån om mig själv? Är jag osjälvisk och givmild om jag ger och ger eller är jag dum mot mig själv? En svår balans. Idag både gav och tog jag... Åt mig själv. Den var fantastiskt god.

Vända om

Det ringer i min telefon jag svarar glatt och som alltid med ett leende... När jag lägger på har leendet slocknat jag är allt annat än glad. Vilken känslomässig berg och dalbana vi har inom oss...
I morgon är allt som det ska igen och jag svarar åter glatt och med ett leende när telefonen ringer... Madelaine

Tillsammans...

Lägg din hand i min,som jag sträcker mot dig,och du ska se att tillsammans når vi dit vi vill...

RSS 2.0