Aj och Yes!!!

Tillbringade några timmar på jourläkarcentralen igår då jag hade fått ett vägghängt bord på min hand. Sträckte automatiskt ut handen då bordet kom farande för att skydda mitt huvud och det träffade klockrent handen och en kraftig smärta spred sig i hela handen på en gång. Fortsatte dock jobba men efter ca två timmar fick jag ringa sjukvården och vid 18 tiden var jag inne. Läkaren klämde och kände och sedan blev det röntgen. Tack och lov så var det inget brutet och i dagsläget kunde de inte se någon spricka men det kan inte uteslutas att det finns en spricka så har jag ortfarande ont nästa vecka ska jag tillbaka. Har jobbat idag och det har väl funkat ganska bra men jag har ont.
Min vecka har varit mycket intressant. I onsdags em var jag och träffade en mycket kunnig man inom ett av mina stora intresseområde och vi hade många bra diskussioner och jag fick många bra och intressanta svar som jag kommer att ha mycket nytta av och mina funderingar och tankar är på helt rätt spår. Känns ganska skönt att veta.
Idag sa jag upp mig från jobbet.

La conoscenza non è mai difficile da sopportare

Helen,Maria och jag i planeringstagen på jobb.


Trevlig helg
Madelaine

Tro!

Ibland halkar man liksom efter och vet inte om man ska komma ikapp sig själv och eller det man tror på. Då är fina vänner dyrbara.


http://youtu.be/ahZwR3E6KOMMadelaine

Gåvan!

Idag har ett nytt litet liv anlänt i vänkretsen. Malin och Fidde fick en liten flicka. Ett stort grattis till er.

"Mitt lilla barn jag kramar så tätt intill mig här.
 Så håller Du mig gode Gud, och in i sömnen bär.
För här är Du och här är jag och efter natten kommer dag..."


Madelaine

Söndag!

Skulle kunna skriva mycket idag men med respekt för andra låter jag mycket bli osagt i bloggen. Har börjat fundera på vad människor och hur människor tänker när de handlar själviskt. Är det ett sätt att trygga sin egen tillvaro eller ser man inte andra personer eller det som är rätt? Vill man inte,kan man inte, vågar man inte? Funderinga funderingar. =)
Har haft jympa idag på Friskis, familjejympa. Fullt ös och urkul. Har fått en ny värd på passet. Hon heter Karoline och är jättemysig. Det blir bra det här.
För två veckor sedan blev det klart att vi kommer att ha en ny liten stjärna hemma hos oss. Denna gång är det som kontaktfamilj så det är inte heltid. Nu tror jag vi har varit allt i bland soc olika titlar men det har alltid varit mycket roligt och intressant även om "uppdragen" har skiljt sig markant ifrån varandra.
Har ägnat två kvällar åt att skriva ut en massa dokument inför min kurs i Dövhet och hörselnedsättning. När jag skummar igenom litteraturen så verkar detta bli mycket intressant. Har också fått upplägget för kursen "Arbetsmiljö" som jag ska,tillsammans med min kollega Linda, läsa på Linnéuniversitetet här i Växjö. Spännande spännande.
Förkylninge har intagit detta hem. Peder är så gott som däckad,Jennifer snörval och hostar och jag har nässprayet och näsduken inom räckhåll. Har nog inte intagit tillräckligt med sprit utan baskeluskerna har fått fäste.
Nej nu ska jag sova så jag så jag orka med mina kollegor imorgon ;-) eller rättare sagt så att de orkar med mig.

In attesa di un futuro migliore

Madelaine

RSS 2.0