Som en vind.........

flög helgen förbi. Alldeles för snabbt men mycket kul har det varit i helgen. Lördagen började med att vi hade besök av A några timmar. Vi hann en hel del. Titta på film,läsa böcker, gå till vattnet och leta pinnar som man sedan kunde kasta i sjön, leka på lekplatsen och sedan hem för att fika innan L kom för att hämta. Peder och A fann varandra snabbt och likaså Jennifer och A. Känns gott i hjärtat.
På eftermiddagen var det dax för Madelenes konfirmation. En rolig och fin konfirmation var det. Konstaterade att 90% av ungdomarna i denna grupp hade jag när de var bebisar och kom till mig och mina kollegor i Skogslyckan för att sjunga,leka och fika. Efter konfiramationen var vi hos familjen Lundgren/Söderström och det var lika trevligt som vanligt. Snart ses vi igen för då tar äldsta sonen studenten.
Idag är det mors dag och jag fick en hel del hemmagjorda presenter av Jennifer. Halsband, en ask och sedan ett smycke till min mobil. :-) Tack älskade unge, de var jättefina. Passade på att vara lite i studion på Friskis idag medan Peder tränade. Fick "oväntat" besök när jag satt där men det var bara trevligt. Känns otroligt skönt när man ser att människor mår bra efter att ha gått igenom saker som tar på krafterna och som nu gått vidare med sitt liv. Är glad för din skull P.
Känner mig trött i kväll. Krafterna har inte riktigt återvänt än men huvudet har iallfall i veckan visat att det står pall för stress och jäkt.
Nu ska jag samla ihop mig själv inför kommande arbetsvecka som endast är 4 dagar lång och kanske mindre t.o.m.

MadelaineOnsdag.

Hej.Önskar att det redan vore fredag. Är väldigt trött efter 3 intensiva dagar på jobbet men det är bara att bita ihop för det är två arbetsdagar kvar. Tack och lov så har huvudet klarat av dessa intensiva dagar så det är ju bevis på att jag verkligen är på banan igen. Är precis hemkommen från körövning. Att sjunga och få träna är för mig,förutom min familj, mina två stora andningshål. Nu ska jag sova så jag blir lite piggare tills i morgon. Madelaine

Frisk(is)!?

Hej!
Alldeles för länge sedan jag skrev något. Sista gången var nog när jag hade lunginflammation. Vad som har hänt sedan sist är att jag har börjat jobba igen och på heltid dessutom. Var i Lund på återbesök den 19 maj och fick konstaterat att jag är så frisk jag kan bli för att ha akveduktstenos. Min shuntoperation var ju en chansning för de visste inte riktigt hur mycket den skulle hjälpa men jag mår prima och har nu i en veckas tid endast haft ont en gång istället för flera gånger per dag eller hela dagarna. Orken är också betydligt bättre och jag har åter börjat cykla till jobbet. I söndags var jag och Peder iväg och tränade lite och jag var mör i kroppen efter men det var en skön känsla. Nu väntar endast lite återbesök hos neurokirurgen var 6:e månad men vad är det mot de senaste 2 åren. Siktar nu framåt och hoppas på en bra sommar där jag orkar göra saker med min familj och till hösten väntar åter pass på Friskis&Svettis Växjö. I höst ska jag hålla i familjejympan och ett BAS pass. Ska bli attans kul att komma igång igen.
Den 6:e Juni har vi ute premiär på vår sommarjympa och är ett helt gäng som ska vara med. Fick "min" låt idag och jag ska ha 2,4,6,8 av Tom Robinson band. Det roliga är att vi har livemusik denna kväll och det är ett Växjö band som heter BobbySilvers som ska spela. En del av bandets medl. är aktiva på Friskis och det kommer att bli hur kul som helst. Kom gärna om du är i Växjö. Vi drar igång kl.18.30 på Kampaängen och jympar en timme för att sedan picknicka med egen medhavd picknickkorg.
Hoppas ni alla har haft en bra dag
                                                                        


                                                                           Madelaine

Trött och sliten

Hej därute i cybervärlden.
Jag har överlevt min  första hela arbetsvecka på 8 veckor. Kan ju inte säga att jag är pigg precis men det har funkat. Varje dag när jag har kommit hem har jag fått lägga mig en stund för ibland känns det som om jag skulle kunna sitta och sova. Idag när jag kom hem så körde jag iväg alla grenar som Peder hade klipppt av från häcken och efter 5 vändor med skottkärran kände jag att min kondition verkligen är  i botten. Känner mig väldigt trött och sliten just nu.
Hostar gör jag fortfarande och det känns inte dom om antibiotikan har tagit helt så jag får väl ringa tikk vårdcentralen på måndag för ett nytt CRP.
En rolig sak är att Malin och Johan fick en son idag och viggo en lillebror. Grattis till er lilla skatt.
                                                             La vita è un dono
                                                                  Madelaine

Klippkort

Veckan som gick blev kort jobbmässig. I torsdags fick jag kasta in handduken och gå hem. Hade hållt ett litet rörelsepass med barnen och efter det mådde jag apa så det blev till att åka hem och lägga sig. Låg sedan hela fredagen med och hostan blev bara värre och värre. I lördags ringde jag jourläkaren och fick tid och det visade sig att CRP:n låg på 58 och det var rossligt i lungorna. Lunginflammation löd domen så antibiotika och hostmedicin intages nu för att bli av med detta. Nej nu är det dax att ska igen de blå om män ska orka upp och jobba imorgon. Madelaine
RSS 2.0