En sådan där dag!

Ja ni vet. När man vaknar och känner att man endast vill vända sig om och somna om. Idag är det redan torsdag i första veckan efter semestern. Det har gått väldigt snabbt. Hade planering med mina "nya" kollegor igår och det här kommer att bli ett läsår med mycket roliga upptåg tillsammans med barnen.Den här lilla krabaten kommer att finnas med oss på vår avdelning under hela detta läsåret. Ser verkligen fram emot att starta upp nu. Igår hade vi ett mycket trevligt föräldramöte med de nya barnens föräldrar.

Igår ringde telefonen och vi fick ett glädjande besked här hemma. I höst blir vi 4. Nej, ingen bebis på gång och ingen ny hund heller utan vi blir med en härlig 4-åring som kommer att och redan gör, berika våra liv några timmar i veckan och en helg i månaden. Hela familjen längtar.

Har bestämt mig nu att det blir specialpedagogik samt arbetsmiljön jag kommer att plugga i höst. Det ska bli riktigt  kul. Arbetsmiljön är här i Växjö och min kollega Linda har också blivit antagen och det gör det hela mycket roligare. Specialpedagogiken är i Stockholm så det blir lite resande men det gör inget när man tycker något är intressant.

Oj, klockan har blivit dax att gå till jobbet.

Var rädda om varandra

Madelaine

Fika!

Regnet bara öser ner idag och imorgon är det dax att börja jobba. Idag ska jag iväg och fika med Gunwor. Har inte träffat henne på 6 veckor så det ska bli kul att ses.
I höst ska vi åter få jobba tillsammans. Det ska bli väldigt kul eftersom vi jobbade 4 år tillsammans på en annan förskola.Nu ska jag öva lite på mitt nya jympapass inför hösten.

Var rädd om dig

Madelaine

A6

En dag med Jennifer på A6 i Jönköping. 
 Semestern lider mot sitt slut och igår bestämde vi ,jag och Jennifer, att vi skulle ta tåget till Jönköping och A6 för att shoppa lite. Hur mysigt som helst att gå runt i affärerna tillsammans,äta lunch och bara småprata. Inget tjat och gnat. Så här borde man göra oftare. Jennifer sig en snygg jacka, en stortröja samt en ursnygg väska till skolstarten. Det slank även ner ett nytt Nintendo spel.
Sitter på altanen och njuter av ännu en skön sommarkväll med mannen vid min sida, ett glas med Campari&Juice inom räckhåll och skriver detta inlägg. Sverige är fantastiskt vackert. Alla årets skiftningar är underbara tycker jag. Vi kom hem för några dagar sedan från Ängelholm där vi har tillbringat en stor del av vår semester. Njuter så mycket som av de friska vindarna och av havets salta vatten. Det ger energi för den kommande hösten.
Filar och donar med mitt nya pass till Friskis. Ser fram emot att åter igen stå på golvet och leda. Kommer även i år att ha familjejympan och det ser jag verkligen fram emot. En höjdpunkt om några veckor är att jag och Mikaela ska till Göteborg på Rörisinspirationsdag samt få ta del av Mini-Röris 3 som släpps i dagarna. Hade det funnits en möjlighet så hade jag kunnat jobba med rörelse för barn på heltid. Inte som idrottslärare utan som rörelseinspiratör för barn samt pedagoger i förskola/skola.
På tal om förskola/skola så skickade jag häromdagen in min ansökan om att få min legitimation som förskollärare. Har endast ett intyg från min arbetsgivare som ska underteckans sedan är det bara att vänta på "beviset".
Var rädda om varandra
Madelaine
RSS 2.0