Hej!

Oj nu var det så där längesedan jag bloggade igen. Undrar när det här kommer att bli en rutin?
Nu är jag iallafall på G igen och jobbar nu full tid. Håll tummarna kära vänner att detta håller. Känns rätt ok faktiskt. Det är ju lite lättare nu när solen har börjat värma och livet har börjat återvända. I mitt senaste inlägg skrev jag att vi på jobbet skulle få en ny kollega och hon har nu börjat. Det är sååååååå kul att Malin har börjat på Carisma.
En mindre rolig sak hände igår och det var att en kollega från min avdelning körde omkull med sin cykel och bröt foten. Ajajajaj. Så fort allt kan hända och vända.
I morgon är det fredag, igen, och jag ska åter en sväng till IKEA. Fjärde gången på en månad. Måste köpa ännu ett skåp till allt skräp man har samlat på sig. HAr varit duktig och rensat ut en hel del så nu finns det en hel del till Röda korset igen.
Förra gången jag var på IKEA var tillsammans med mina galna arbetskollegor. Tänk att man offrar en lördag frivilligt för att umgås med dessa galna människor. Det blev många glada skratt och mycket fniss.

Idag fick Jennifer reda på att hon kommit in på en ny friskola som ska öppna här i Växjö. Vi var för några veckor sedan på info och det lät mycket bra och Jennifer var och är mycket positiv till detta, så efter sommaren är det by by Furutå och hello Karl-Oskar.
 
Tjingeling


Lite galna bilder på en galen Madelaine

RSS 2.0